Välkomna till ett givande årsmöte torsdagen den 9 maj kl 12-16 i Saint Gobains lokaler i Fatburen, Magnus Ladulåsgatan 65, plan 5. Vi inleder med lunch, sedan följer sedvanligt årsmöte och följande:

Byggbranschens och en av världens första certifierade innovationsledare

Endast ett tjugotal personer i världen har en personcertifiering inom innovationsledning och i den unika skaran finns Jan Kohvakka på Incoord med certifikat enligt ISO 17024. Det gör honom till den enda certifierade innovationsledaren inom byggsektorn! Han driver just nu ett forskningsprojekt med Chalmers Tekniska Högskola som ska resultera i en molntjänst kring egenkontroller, baserat på AI med syfte att bidra till målen för hållbar utveckling enligt Agenda 2030.

Vid Byggmaterialindustriernas årsmöte berättar Jan Kohvakka mer om innovationsprojektet och om vad certifieringen av innovationsledare innebär.

Hjärnan – vår källa till innovation

Innovationstakten i vår bransch är hög och i och med teknikutvecklingen, med högt uppsatta mål för ledning och produktion, kan vi ibland möta en kraftfull fiende – den egna hjärnan. Din hjärna kommer att försöka hindra både den personliga och kollektiva utvecklingen med en röst som säger ”nej” och ”det går inte”. Men – går det att lura hjärnan?

Den 9 maj kommer vi att få uppleva en demonstration av hjärnans makt och möjligheter, med businesshypnotisören Erik Olkiewicz. Du kan antingen se hypnosshowen eller själv bli showens stjärna. Läs mer på hypnosshow.se.

Mera plats för flera – anmäl senast 23 april

Tag gärna med dina kollegor och medarbetare för denna innovationseftermiddag. De är varmt välkomna att delta under hela eftermiddagen, eller ansluta vid 14.00 då första föreläsningen börjar.

Erforderliga handlingar kommer i god tid före mötet. Anmäl dig till

anneli@byggmaterialindustrierna.se senast 23 april.